Böngésző
Szakácskönyv Szakács, háztartás
100 almarecept

Aurette Simeon de Robert
Kiadó:
Budapest
Kiadás éve: 1994.
Oldalszám: 95
Fordító:
Rappai Zsuzsa
100 recept a ranett, a golden, az idared, a granny smith alma elkészítéséhez. Színes képekkel.
100 féleképpen elkészíthető, nyersen vagy főzve, ez a gyümölcs tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal.
Kiadói papírborítóban, szép példány.
3000 háztartási tipp A-tól Z-ig

Összeállította: Gábor Anikó
Kiadó:
Budapest
Kiadás éve: 1997.
Oldalszám: 367
3000 praktikus és jól bevált háztartási tanácsot találhat e könyvben az olvasó: főzésről, konyhatechnikáról, különböző anyagok tisztításáról, szobanövények ápolásáról, házi kozmerikáról, nagymamáink házipatikájáról s még sok-sok egyébről.
Kiadói kartonkötésben, új állapotban.
99 krumplis étel

Lajos Mari-Hemző Károly
Kiadó:
Budapest
Kiadás éve: 1994.
Oldalszám: 64
Sorozat:
99
33 színes ételfotóval.
Kiadói kartonkötésben, jó állapotban.
99 pecsenye

Lajos Mari-Hemző Károly
Kiadó:
Budapest
Kiadás éve: 1993.
Oldalszám: 72
Sorozat:
99
33 színes ételfotóval.
Kiadói kartonborítóban, jó állapotban.
99 sajt- és tojásétel

Lajos Mari-Hemző Károly
Kiadó:
Budapest
Kiadás éve: 1984.
Oldalszám: 64
Sorozat:
99
33 színes ételfotóval.
Kiadói kartonkötésben, újszerű állapotban.
99 Szárnyasétel

Lajos Mari - Hemző Károly
Kiadó:
Budapest
Kiadás éve: 1985.
Oldalszám: 64
Sorozat:
99
33 színes ételfotóval. Kiadói kartonkötésben, szép példány.
99 vad- és halétel

Lajos Mari-Hemző Károly
Kiadó:
Budapest
Kiadás éve: 1987.
Oldalszám: 64
Sorozat:
99
33 színes ételfotóval.
Kiadói kartonkötésben, újszerű állapotban.
A magyar élelmiszeripar története

Kirsch János dr.-Szabó Loránd dr.-Tóth-Zsiga István dr. (szerk.)
Kiadó:
Budapest
Kiadás éve: 1986.
Oldalszám: 629
"A magyar élelmiszeripar története az ágazat múltjának feltárásával, a fejlődési folyamat sokoldalú elemzésével és bemutatásával segít a tanulságok levonásában, az élelmiszeripar jobb megismerésében és a jövő perspektíváinak biztonságosabb kijelölésében. A kötet alapján nyomon követhető az egyes iparágak fejlődése is. A remek forrásanyagok, a kortárs szerzők visszaemlékezései nemcsak izgalmassá, hanem kitűnő kutatási forrássá is avatják ezt a munkát."
Malomipar, sütő- és tésztaipar, cukoripar, édesipar, húsipar, baromfiipar, tejipar, szeszipar, boripar, dohányipar.
250 fényképpel.
Kiadói vászonkötésben, védőborítóval. Jó állapotban.
