Böngésző

Szakácskönyv Szakács, háztartás

3000 háztartási tipp A-tól Z-ig

Online antikvárium: 3000 háztartási tipp A-tól Z-ig Szerző:
Összeállította: Gábor Anikó
Kiadó:
Budapest
Kiadás éve: 1997.
Oldalszám: 367

3000 praktikus és jól bevált háztartási tanácsot találhat e könyvben az olvasó: főzésről, konyhatechnikáról, különböző anyagok tisztításáról, szobanövények ápolásáról, házi kozmerikáról, nagymamáink házipatikájáról s még sok-sok egyébről.
Kiadói kartonkötésben, új állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 2 000Ft.-

99 krumplis étel

Online antikvárium: 99 krumplis étel Szerző:
Lajos Mari-Hemző Károly
Kiadó:
Budapest
Kiadás éve: 1994.
Oldalszám: 64
Sorozat:
99

33 színes ételfotóval.
Kiadói kartonkötésben, jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 1 200Ft.-

99 pecsenye

Online antikvárium: 99 pecsenye Szerző:
Lajos Mari-Hemző Károly
Kiadó:
Budapest
Kiadás éve: 1993.
Oldalszám: 72
Sorozat:
99

33 színes ételfotóval.
Kiadói kartonborítóban, jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 1 200Ft.-

99 sajt- és tojásétel

Online antikvárium: 99 sajt- és tojásétel Szerző:
Lajos Mari-Hemző Károly
Kiadó:
Budapest
Kiadás éve: 1984.
Oldalszám: 64
Sorozat:
99

33 színes ételfotóval.
Kiadói kartonkötésben, újszerű állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 1 200Ft.-

99 Szárnyasétel

Online antikvárium: 99 Szárnyasétel Szerző:
Lajos Mari - Hemző Károly
Kiadó:
Budapest
Kiadás éve: 1985.
Oldalszám: 64
Sorozat:
99

33 színes ételfotóval. Kiadói kartonkötésben, szép példány.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 1 200Ft.-

99 vad- és halétel

Online antikvárium: 99 vad- és halétel Szerző:
Lajos Mari-Hemző Károly
Kiadó:
Budapest
Kiadás éve: 1987.
Oldalszám: 64
Sorozat:
99

33 színes ételfotóval.
Kiadói kartonkötésben, újszerű állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 1 400Ft.-

A magyaros konyha

Online antikvárium: A magyaros konyha Szerző:
Venesz József
Kiadó:
Budapest
Kiadás éve: 1973.
Oldalszám: 335

Levesek, főzelékek, halételek, húsok, tészták.
Kiadói kartonkötésben, jó állapotban. (440 gr.)

KOSÁRBA TESZEM Ár: 2 000Ft.-

A magyaros konyha

Online antikvárium: A magyaros konyha Szerző:
Venesz József
Kiadó:
Budapest
Kiadás éve: 1965.
Oldalszám: 243+ 26

A magyar konyha története, ősi ételeink.... A magyar konyha különleges főzéstechnikája; Levesek és levesbetétek; Főzelékek és köretek; Hideg és meleg előételek; Hideg és meleg halételek; Húsok; Saláták; Tészták; Befőzés; Sajtok; Kevert italok és likőrök; Étrendek összeállítása, Alkalmi étrendek.
Gazdag, részben színes képanyaggal.
Kiadói egészvászon kötésben. A kötet szép tiszta példány.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 3 000Ft.-

Ugrás:
Összesen: 41 könyv
1. oldal / 6 oldal Következő
Egy oldalon megjelenített könyvek száma:
Rendezés: