Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Szakácskönyv Szakács, háztartás

Könyv: A magyar élelmiszeripar története
A magyar élelmiszeripar története - 1. Kép

A magyar élelmiszeripar története

Szerző: Kirsch János dr.-Szabó Loránd dr.-Tóth-Zsiga István dr. (szerk.)
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó
Kiadás éve: 1986.
Kiadás helye: Budapest
Oldalszám: 629

"A magyar élelmiszeripar története az ágazat múltjának feltárásával, a fejlődési folyamat sokoldalú elemzésével és bemutatásával segít a tanulságok levonásában, az élelmiszeripar jobb megismerésében és a jövő perspektíváinak biztonságosabb kijelölésében. A kötet alapján nyomon követhető az egyes iparágak fejlődése is. A remek forrásanyagok, a kortárs szerzők visszaemlékezései nemcsak izgalmassá, hanem kitűnő kutatási forrássá is avatják ezt a munkát."
Malomipar, sütő- és tésztaipar, cukoripar, édesipar, húsipar, baromfiipar, tejipar, szeszipar, boripar, dohányipar.
250 fényképpel.
Kiadói vászonkötésben, védőborítóval. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 3 600Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ