KATEGÓRIÁK

Böngésző

Szakácskönyv Disznóvágás, feldolgozás

VISSZA A CSOPORTHOZ
Könyv: Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése
Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése - 1. Kép

Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése

Szerző: Bernhard Gahm
Kiadó: Mezőgazda
Kiadás éve: 2011
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 155
Fordító: Seresi Frigyes
Sorozat: Házunk táján

Nyersanyagok, hús, fűszerek. A szükséges felszerelés a házi készítéshez. A bélbe töltés, füstölés. Pástétom és kocsonya. 63 hurka, kolbász, szalámi, pástétom és kocsonya recept. Jó állapotban.    

KOSÁRBA TESZEM Ár: 3 000Ft.-
split