MENÜ

Kosár

A belépést követően, az antikházunk kínálatának áttekintése során az Ön által kiválasztott tételek a kosarába kerülnek.

A könyvekből egy-egy példányunk van.

A kosár tartalma tételenként törölhető, a szállítási cím megváltoztatható, valamint a rendeléséhez megjegyzés is fűzhető. Kérem, ha tudja, melyik Foxpost automatába kéri a könyvet, a megjegyzés rovatban ezt mindjárt rögzítse. Ez esetben is töltse ki azonban a szállítási címet, mert arra számlázási címként szükségünk lesz.

Amennyiben Ön adóalany, és a számlánkat el tudja számolni, kérem, hogy az adószámát is rögzítse a megjegyzés rovatban.

A Megrendel gombra kattintással rendeléséről azonnal érte­sül­ünk. Először a rendszer automatikusan küld egy e-mailt Önnek, amelyben megerősíti a megrendelést. Ezután pedig kollégánk veszi fel Önnel a kapcsolatot, ismertetve a fizetéssel és a szállítással kapcsolatos részleteket.

További információk

Kosár tartalma

Az utolsó parancs 1-2. (Star Wars 2006/3.) bekerült a kosarába, vissza az előző oldalra'
split
Szerző:
Mike Baron
Kiadó:
Adoc-Semic
Kiadás éve: 2006
Kiadás helye: Bp.

A történet 5 évvel játszódik a VI. epizód (A jedi visszatér) után. A feltámadó Birodalom - hála a Császár fellegvárában lelt "kincseknek" - nyomasztó fölénybe került az Új Köztársasággal szemben. Világ világ után hódol be a csillagrombolóknak, és minden idők legtehetségesebb stratégájának, Thrawn főadmirálisnak. C'baoth, a Sötét Jedi tervei is készen állnak: feltett szándéka hatalmába keríteni Leia Organa-Solo ikergyermekeit, hogy segítségükkel az egész galaxis ura lehessen. Luke és Mara csapdába esnek. Ahhoz azonban hogy magukat és társaikat megmenthessék, először egymással kell tartós békét kötniük. Kiderül azután, hogy a mindenség még a legkitűnőbb hadvezéreknek is tartogat meglepetést... Képregény sorozat, ami Timothy Zahn regénye alapján készült. Az írója Mike Baron, a képregényt a Dark Horse comics adta ki 1996-ban. Hazánkban 2006-ben jelent meg 6 részben, 3 füzetben. Ez az első két rész. Jü állapotban.

Szerző:
Tersánszky Józsi Jenő - Foky Ottó - Cakó Ferenc
Kiadó:
Pannónia Filmstúdió
Kiadás éve: 1984
Kiadás helye: Bp.

A könyv Foky Ottó bábfilmje alapján készült. Az iskolai fegyelembe nem akar beleszokni az örökmozgó kis mókuskölyök. Inkább világgá megy, hogy megkeresse az örökké termő fát. Sok viszontagságon megy keresztül és érdekes kalandok sorát éli meg, végül a szíve mégis hazahúzza.  

Szerző:
Faragó József-Nagy Jenő- Vámszer Géza
Kiadó:
Kriterion
Kiadás éve: 1977
Kiadás helye: Bukarest

Faragó József, Nagy Jenő és a nemrég elhunyt Vámszer Géza 1949 nyári hónapjaiban félszáznál több falut járt be gyalogszerrel vagy kerékpáron, hogy közös terv és egységes szempontok alapján összegyűjtse a kalotaszegi magyar népviselet egyedülállóan gazdag és jellegzetes anyagát. A rajzokat a szerzők vázlatai alapján Tóth István és F. Halay Hajnal, a térképvázlatokat F. Halay Hajnal, a fényképeket  a szerzőkön kívül Bátky Zigmond, Fischer Josef, Kabay Béla, Kőnig György, Kulin Miklós, Marx József és Szabó Tamás készítette. A kötetet 117 fekete-fehér és 18 színes  fotó és sok szövegközti ábra illusztrálja. Kiadói vászonkötésben, védőborítóval. Jó állapotban.

Szerző:
József Jolán
Kiadó:
Cserépfalvi Könyvkiadó és Könyvkereskedelmi Kft.
Kiadás éve: 1989
Kiadás helye: Bp.

Hasonmás kiadás, készült az 1940-es Cserépfalvi kiadás alapján. „A tisztelt olvasó egy olyan könyvet tart a kezében, mely a tiszta igazságot, csak az igazságot tartalmazza József Attiláról.” Jó állapotban.

Szerző:
John Worrall - Liz Turner
Kiadó:
Heel
Kiadás éve: 1992
Kiadás helye: Königswinter

A Morgan 4/4, a Plus 4 és a Plus 8 egy sportautó változatai, amelyet a brit Morgan autógyár épített, Azonnali és tartós népszerűségének a cég 36 éves fennállása köszönhető. A Morgan gyártása szorosan kötődik Peter Morganhez , a tervezés mögött álló tulajdonos-elnökhöz. Német nyelvű, jó állapotban.

Szerző:
Sólyom József - Szabó László
Kiadó:
Kossuth
Kiadás éve: 1967
Kiadás helye: Bp.

1967. január 18-án olyan bűnügyet kezdett tárgyalni a Budapesti Fővárosi Bíróság, amelynek 19 vádlottja gaztetteit 22 évvel ezelőtt követte el. A főváros egyetlen kerületéből, a XIV. kerületből 1944. október 15. és 1945. január 11. között több ezer embert gyilkoltak meg a zuglói nyilasok. Jó állapotban.

Szerző:
Horváth Hilda
Kiadó:
Kner ny.
Kiadás éve: 2000.
Kiadás helye: Budapest

A bemutatott anyag a történelmi Magyarország területéről összegyűjtött iparművészeti remekműveket tartalmazza. A tárgyaknak egyharmada magyar munka, többségük a világ minden tájáról származik: velencei miseruha, keleti szőnyegek, különféle porcelánok, kínai legyezők, stb. 61 színes képpel illusztrált.
Kiadói kartonborítóban, szép példány. (Biz. 306)

Szerző:

Kiadó:
Juventus
Kiadás éve: 1993, 1992
Kiadás helye: Bp.

Klasszikus mesék, gyönyörű illusztrációkkal. 2 mű, szép állapotban.

Szerző:
Dusha Béla (foto)
Kiadó:
Alexandra
Kiadás éve: 2005
Kiadás helye: Pécs

Szegedet elpusztította a Nagyárvíz, s az újjáépítés reményében fogadalmat tettek egy méltó, új templom építésére. A reprezentatív album a szegedi Fogadalmi Templom felszentelésének 75. évfordulójára és az árvízi fogadalom emlékére jelent meg. A könyv a sokáig épülő Fogadalmi Templom falairól, szobrairól, orgonájáról, de a jelen időben megalkotott szekkókról is szép áttekintést ad. Az album képeit Dusha Béla fotóművész készítette. Jó állapotban.    

Szerző:
Dr. Hőnich Miklós - Dr. Sugár László - Dr. Kemenes Ferenc
Kiadó:
Mezőgazdasági
Kiadás éve: 1978
Kiadás helye: Bp.

A magyar vadgazdálkodás eredményeit a vadgazdálkodás és a vadászat iránti hivatás és sportszeretet együttes sikereként könyvelhetjük el, amelyek - a sportlehetőségeken túlmenően - számottevő népgazdasági bevételt is jelentenek. A hivatásos és a sportvadászok kezelésében igen jelentős - közel egymilliárd Ft! - értékű vadállomány van, amelynek fenntartása és kezelése csak tervszerű vadgazdálkodással valósítható meg. Átkötött, jó állapotban.

Szerző:
Kerényi Miklós György
Kiadó:
Zeneműkiadó
Kiadás éve: 1966
Kiadás helye: Bp.

Az éneklés művészete olyan régi, mint a művészet általában, sőt talán ez a legősibb művészet. Nem mondhatjuk ugyanezt az éneklés pedagógiájáról, hiszen az éneklés módszere a korral, a stílussal, a társadalom fejlődésével együtt változik. Ez az oka annak, hogy több évszázad sokszáz kötetnyi szakműve között kevés van, amely teljes áttekintést és „örökérvényű” útmutatást nyújtana a zenei oktatás legfontosabb s egyben legkényesebb területén. Kerényi Miklós György kézikönyve ezt a hiányosságot hivatott pótolni. A hangképzésről általában, fizikai-fiziológiai-anatómiai alapismeretek, a légzés, a szövegkiejtés problémái, a művészi átélés, a színpadi beszéd technikájáról. Számos képpel illusztrálva. Jó állapotban. Második bővített kiadás. Kiadói vászonkötésben, jó állapotban.

Szerző:
Fenyő Miksa
Kiadó:
Révai
Kiadás éve: 1946
Kiadás helye: Bp.

„Három hónapig tartott - 1944 június 22-ig -, mire a merevgörcs, mely a márciusi német megszállás óta az egész valómat megülte, valamit engedett merevségéből, s én tollat foghattam, hogy jegyezzem az eseményeket - a magam konvulzióit, egy ország konvulzióit -, úgy, ahogy azokat búvóhelyemről, a lichthofra nyíló cselédszoba ablakából láttam, vagy inkább tán idegeimmel kitapogattam. Június 22-én kezdtem a följegyzéseket s folytattam - sokszor szenvedélyesen, sokszor ernyedten -1945 január 19-ig, amikor felmerészkedtünk a légópincéből, hogy megízleljük - csak úgy a nyelvünk hegyével, mint a tenger vizét - a szabadság levegőjét. És az utca jobb oldalán hulla és a bal oldalán hulla, és Budapest hulla és az egész ország hulla. A náciförtelem égbekiáltó bűnténye. A legyilkolt ország." Első kiadás, jó állapotban.

Szerző:
Rejtő Jenő
Kiadó:
Szukits
Kiadás éve: 1993
Kiadás helye: Szeged

A ​mindmáig népszerű humoros-szatirikus író életművének elfeledett részét alkotják kabaréjelenetei, bohózatai, derűs-borongós hangulatú egyfelvonásosai. A harmincas években pedig a pesti kabarészínpadok előszeretettel írattak vele testre szabott szerepeket a kor vezető komikusai számára: Salamon Béla, Rott Sándor, Misoga László és mások művészete talán szegényebb lett volan Rejtő komédiái nélkül. A pesti folklórhumor, az európai kabarégyakorlat szellemében írta jeleneteit. Színpadi alakjai mintha csak regényeiből léptek volna elő; ütődött legionárius, nyomorgó vigéc, szélhámos szerecsevadász, begyulladt nyárspolgár, ravasz fegyenc, ügyefogyott férj és házsártos feleség, csalók és megcsalatottak, lüke grófok, tábornokok és talpraesett inasok, szolgák, becsületes utcalányok és hamis szüzek, megannyi komikus típusa a két háború közötti kornak. Jó állapotban.


split

Oldalunkon lehetőség van regisztráció nélküli vásárlásra, de visszatérő vevőinknek a gyors és egyszerű rendelés végett a regisztráció ajánlott.

Rendelés

Összesen: 13 könyv / 58 200 Ft. + postaköltség

Szállítási cím

Átvétel módja Info

Rendeléssel kapcsolatos megjegyzése

split