Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Szakácskönyv Szakácskönyvek, tájak ízei, más országok konyhaművészete

Könyv: A Felvidék konyhája
A Felvidék konyhája - 1. Kép

A Felvidék konyhája

Szerző: Pető István (szerk.)
Kiadó: Lapcom
Kiadás éve: 2013
Kiadás helye: Győr
Oldalszám: 143
Szerkesztő: Szabó Csilla

A Felvidék ízei különleges zamatokkal bírnak. Bár zömében magyarlakta területről gyűjtötte össze őket Pető István mesterszakács a Vasárnap hetilap és Héger Rudolf mesterszakács segítségével, ezzel együtt óhatatlanul érezni rajtuk a szláv konyha igazán sokszínű, változatos hatását.
Az ízek és a receptek olyanok, mint a népdalok. Keverednek, elegyednek és belőlük azok maradnak fenn, amelyek az ezredik kipróbálásra is tökéletesek, finomak, és nem utolsósorban egyszerűen elkészíthetőek, vagyis dallamuk könnyen lekottázható és dalolható. Jó állapotban.  

KOSÁRBA TESZEM Ár: 3 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ