A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 08. - 01. 28. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Orvosi, természetgyógyászat, ezotéria Ezotéria, parapszichológia, okkultizmus, spiritizmus, asztrológia, mágia, jóslás, számmisztika

Könyv: A Tao numerológiája
A Tao numerológiája - 1. Kép

A Tao numerológiája

Szerző: Chian Zettnersan
Kiadó: Bioenergetic
Kiadás éve: 2002
Kiadás helye: Piliscsaba
Oldalszám: 243
Fordító: Márton ferenc

A Tao numerológiája - a teljes értelmezési rendszer - precíz és átfogó eszközt biztosít számunkra ahhoz, hogy minden fontosat megtudjunk önmagunkról. Születési dátumunk és nevünk elemzése a Lo Shu négyszög segítségével érdekes és sokatmondó képet rajzol fel életmódunkról. A számok 1-től 9-ig magukba hordozzák a választ valamennyi lényeges kérdésünkre. Ha tanulmányozzuk jelentésüket, megismerhetjük önmagunkat, kapcsolatainkat, és azt is megtudhatjuk, milyen feladatok előtt állunk, mire vagyunk képesek, melyek pozitív és negatív tulajdonságaink, mi az amit a jövőben elérhetünk. A Lo Shu négyszög számai és az egészség közötti összefüggés hatalmas ismeretanyaga ebben a könyvben lát napvilágot első ízben. Mindezt a Tao ösvényei szerinti javaslatok, a betegeknek szóló ajánlások egészítik ki. Nincs az életnek olyan tartománya, amelyre vonatkozóan ne kapnánk értékes tanácsokat a négyszögtől - mondja a szerző: Chian Zettnersan mester. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 2 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ