A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 08. - 01. 28. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Műszaki könyvek Bányászat

Könyv: A bánya (A magyar bányászat és bányaszakoktatás története s a magyar bányavidékek népszerű ismertetése) (+ Bányamérnökök, tisztviselők és bányászok személynévtára)
A bánya (A magyar bányászat és bányaszakoktatás története s a magyar bányavidékek népszerű ismertetése) (+ Bányamérnökök, tisztviselők és bányászok személynévtára) - 1. Kép

A bánya (A magyar bányászat és bányaszakoktatás története s a magyar bányavidékek népszerű ismertetése) (+ Bányamérnökök, tisztviselők és bányászok személynévtára)

Szerző: Horváth László - Bodry László
Kiadó: Horváth - Bodry
Kiadás éve: 1937
Kiadás helye: Sopron
Oldalszám: 339 + 16 t.

A bányászat története Magyarországon. Mit veszített Magyarország bányaipara a trianoni megcsonkítással? Csonkamagyarország jelenlegi bányaüzemeinek ismertetése. Az ismertetőrészt 1936-ban zárta le a szerkesztőség, tehát az adatok az akkori tényeket fedik. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 15 000Ft.-
KÖVETKEZŐ