Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Szakácskönyv Háztartás, konyhai praktikák

Könyv: A főzés tudománya (Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan)
A főzés tudománya (Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan) - 1. Kép

A főzés tudománya (Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan)

Szerző: Dr. Stuart Farrimond
Kiadó: Libri
Kiadás éve: 2019
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 256

Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról! Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát? Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor? Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket? Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?
A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.
- Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
- A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
- Látványos, informatív illusztrációk.
Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit. Újszerű állapotban.    

KOSÁRBA TESZEM Ár: 4 000Ft.-
KÖVETKEZŐ