A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Pszichológia, pedagógia Pszichológia, pszichiátria, pszichoanalitika, szociálpszichológia, neveléslélektan, önfejlesztés

Könyv: A rend és a rendetlenség jelensége az emberi cselekvésben
A rend és a rendetlenség jelensége az emberi cselekvésben - 1. Kép

A rend és a rendetlenség jelensége az emberi cselekvésben

Szerző: Polcz Alaine
Kiadó: Kozmosz Könyvek
Kiadás éve: 1987
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 204
Sorozat: Az én világom

Polcz Alaine a pszichológia tudományában egyedülálló kísérletre vállalkozott, amikor összefoglaló tanulmányt kísérelt meg írni a rendről és a rendetlenségről. Saját rendünkről és rendetlenségünkről. A kötet kiindulópontja mindvégig esetek ismertetése; a belőlük levont összefüggések és szabályok a teljesség igénye nélkül fogalmazódnak meg. Sok kérdőjel készteti az olvasót továbbgondolkodásra, mert éppen a tapasztalatokra alapozott önismeret megszerzése és a saját magatartásunk tárgyilagos megismerése lehet az első lépés, ha változtatni akarunk közérzetünkön. És meg is kell kísérelnünk, hogy egymás rendképéhez „hajlítsuk” saját rendképünket. Különben nem tudunk egymás mellett békében élni. Jó állapotban.  

KOSÁRBA TESZEM Ár: 3 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ