Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Ezotéria, természetgyógyászat, orvostudomány Ezotéria, parapszichológia, okkultizmus, spiritizmus, mágia, jóslás

Könyv: A számmisztika kézikönyve (Hogyan befolyásolják sorsunkat a számok?) - A kézelemzés kézikönyve (Kezedben a sorsod)
A számmisztika kézikönyve (Hogyan befolyásolják sorsunkat a számok?) - A kézelemzés kézikönyve (Kezedben a sorsod) - 1. Kép

A számmisztika kézikönyve (Hogyan befolyásolják sorsunkat a számok?) - A kézelemzés kézikönyve (Kezedben a sorsod)

Szerző: Csíky Ildikó
Kiadó: Tulipán
Kiadás éve: 1998
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 130, 82

A történelem során minden ember kutatja a titokzatos jövőt. Mindannyian kíváncsiak vagyunk saját környezetünk jellemrajzára, sorsunk előrejelzésére, párkapcsolatunk, üzleti dolgaink kimenetelére. A könyv szerzője, Csíky Ildikó évtizedes tapasztalatával a számmisztika segítségével egy olyan eszközt bocsájt az olvasó kezébe, amely által a sorsát, életét képes lesz jobb irányba fordítani. A ma emberének felgyorsult életvitelében elengedhetetlen kézikönyve lehet, amikor gyors döntések előtt áll és a saját logika nem tud döntést hozni, vagy bizonytalan döntésének helyességében. A könyv gyakorlati útmutatásokkal és rendkívüli felismerésekkel szolgál azoknak az érdeklődőknek, akik elég bátrak sorsuk, hibáik, eredményeik tanulmányozásához, s ahhoz, hogy életük, sorsuk irányítását kezükbe vegyék. „Kezedben a sorsod”. Születésünktől halálunkig hordozzuk sorsunk útvonalát a tenyerünkben. A kézelemzés tudománya segítségével megismerhetjük jellemünket, megtudhatjuk, milyen veszélyek leselkednek ránk a mindennapok kavalkádjában és milyen betegségekkel kell szembenéznünk. Ha ezekkel a tényekkel tisztában vagyunk és időben felismerjük, szabad akaratunk segítségével módosíthatunk sorsunkon.
E témával kapcsolatban már magyar nyelven is megjelent néhány mű, amelyek segítenek eligazodni a tenyérelemzés rejtelmeiben, mégis ez a könyv különbözik az eddigiektől, mert szerzője, Csíky Ildikó nem csak évtizedes tapasztalatait adja közre, hanem egy rendszert felállítva és követve kalauzolja végig az érdeklődő Olvasót egyszerű, érthető és könnyen eligazodó módon. 2 mű, jó állapotban.      

KOSÁRBA TESZEM Ár: 5 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ