A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Ezotéria, természetgyógyászat, orvostudomány Ezotéria, parapszichológia, okkultizmus, spiritizmus, asztrológia, mágia, jóslás, számmisztika

Könyv: A tizenkét archetípus (Az állatöv és a személyiségstruktúra)
A tizenkét archetípus (Az állatöv és a személyiségstruktúra) - 1. Kép

A tizenkét archetípus (Az állatöv és a személyiségstruktúra)

Szerző: Brigitte Hamann
Kiadó: Bioenergetic
Kiadás éve: 2017
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 271
Fordító: Szabó Judit

A tizenkét archetípus - az állatöv szimbólumai - egyedülálló panoptikumként ábrázolják komplex világunkat. A szerző minden archetípust, azaz állatövi jegyet igen sokoldalúan mutat be. Leírja fejlődési célját, tanulási feladatát, pszichológiai megfelelőjét, szimbólumát és mitológiáját, kapcsolatát a Tarot-val, és az I-Chinggel, mondáját és meséjét, színeit, növényeit, ásványait és tájait. Jó állapotban.        

KOSÁRBA TESZEM Ár: 1 500Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ