Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Természettudományok Borászat, szőlészet, pálinkafőzés

Könyv: A tradicionális lepárlás művészete
A tradicionális lepárlás művészete - 1. Kép

A tradicionális lepárlás művészete

Szerző: Kai Möller - Szetei Dóra
Kiadó: Editorial UNICO
Kiadás éve: 2011
Kiadás helye: Eiterfeld
Oldalszám: 146
Fordító: Szetei Dóra

A pálinkafőzés inkább művészet, mint tudomány, a tökéletes párlat előállítása gyakorlatot és odafigyelést igényel, hisz a legtöbbször az érzékszerveinkre kell hagyatkoznunk. A lepárlás során arra törekszünk, hogy egy vegyes alapanyag egyes összetevőit szétválasszuk. A könyv segítségével nem csak pálinkát, hanem likőröket, parfümöket és gyógyító szereket is készíthetünk. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 5 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ