Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Ezotéria, természetgyógyászat, orvostudomány Alvás, álmodás, álmoskönyvek

Könyv: Asztrálutazás (Testen kívüli transzcendentális élmények időben és térben) - Asztrálutazók kézikönyve (Dimenziók átlépése mesterfokon)
Asztrálutazás (Testen kívüli transzcendentális élmények időben és térben) - Asztrálutazók kézikönyve (Dimenziók átlépése mesterfokon) - 1. Kép

Asztrálutazás (Testen kívüli transzcendentális élmények időben és térben) - Asztrálutazók kézikönyve (Dimenziók átlépése mesterfokon)

Szerző: Richard Webster + Bruce Goldberg
Kiadó: Édesvíz
Kiadás éve: 2001, 2002
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 212
Fordító: Csáky Ida, Kovács ivett
Szerkesztő: Farkas Eszter

Amin álmában már ezerszer átesett, most teljesen tudatos élménnyé válhat ennek a könnyen kezelhető kézikönyvnek a jóvoltából. Hamarosan megtanulja, miként hagyható el a teste, magabiztosan, biztonságosan fedezi fel az asztrális birodalmat.
Az első asztrális utazás élményéig eljutni a legnehezebb - nincs egyedül üdvözítő módszer. Éppen ezért ennek a könyvnek a gyakorlatai úgy épültek egymásra, hogy lépésről lépésre vezessenek át az első testen kívüli élményen. Tizenöt jól kipróbált módszer áll rendelkezésre, hogy kiválassza, amelyikkel pillanatok alatt útnak indulhat,.
Amint megtanulta, hogyan bújjon ki testéből, a megszerzett szabadság átalakítja az életét. Új világokat hódíthat meg, társas repülésre indulhat, oda-vissza közlekedhet az időben, új barátokra is szert tehet, és ami a legfontosabb, végképp megszabadul a halálfélelemtől, és felfedezi, hogy porhüvelyétől független, időtlen és határtalan szellemi lény. Fedezze fel a korlátlan szabadságot! Az asztrális utazás olyan mindennapi, mint a lélegzetvétel, akár tudatában vagyunk, akár nem - állítja Bruce Goldberg, a másik könyv szerzője. Fizikai testünkön kívül létezik egy asztráltestünk is, amely az előbbitől függetlenül tud közlekedni a világmindenségben. A leggyakoribb asztrális utazás álomba merülés során következik be. Az álom is testen kívüli élmény, amikor is más dimenzióban létezünk. Utazásaink során különféle asztrális entitásokkal találkozhatunk, s e találkozások megszabadítanak bennünket a halálfélelemtől és segítenek a szellemi felkészülésben. Összeakadhatunk hozzánk hasonló utasokkal, halálközeli élményben részesülőkkel, két élet között megpihenőkkel, segítőkkel és szellemi vezetőkkel, s természetesen démonokkal is. A könyv izgalmas elméleti részeit gazdag gyakorlati önhipnózison, vizualizáción alapuló egységek követik. S hogy miért érdemes megtanulnunk e különleges technikákat? Mert az asztrális utazás olyan egyedülálló élmény, amellyel a legtöbbet megtudhatunk a világmindenségről. 2 mű, jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 5 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ