Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Ezotéria, természetgyógyászat, orvostudomány Ezotéria, parapszichológia, okkultizmus, spiritizmus, asztrológia, mágia, jóslás

Könyv: Az Atlantiszi Thoth smaragdtáblái
Az Atlantiszi Thoth smaragdtáblái - 1. Kép

Az Atlantiszi Thoth smaragdtáblái

Szerző: Dr. M. Doreal
Kiadó: Mandala-Veda
Kiadás éve: 2001
Kiadás helye: Budakeszi
Fordító: Hevesi Mihály

Az itt lefordított táblák története furcsának és hihetetlennek tűnhet a modern tudósok számára. Koruk lélegzetelállító: Krisztus előtt 36 000 évvel keletkeztek. Szerzőjük Thoth, egy atlantiszi pap-király, aki az ókori Egyiptomban kolóniát alapított miután az anyaország elsüllyedt. Thoth körülbelül 16 000 éven keresztül vezette Egyiptom népét i. e. 50 000-től egészen i. e. 56 000-ig. Ez alatt az időszak alatt az ókori barbár nép, akiket Thoth és más atlantisziak vezettek, a civilizáció magas fokát érték el. Thoth halhatatlan volt, ami azt jelenti, hogy legyőzte a halált, és csak akkor távozott a világból, amikor ez szándékában állt, és még akkor sem a halál útján.
Amikor elérkezett az ideje, hogy Egyiptomot elhagyja, Thoth a Nagy Piramist az Amenti termeinek bejárata fölé emelte, és ebben helyezte el feljegyzéseit. Legmagasabb rangú emberei közül őröket jelölt ki ezeknek az őrzésére. Később ezek leszármazottjai lettek a piramis főpapjai, Thoth-ot pedig a bölcsesség Isteneként, a nagy „feljegyzőként” tisztelték mindazok, akik földről való távozása után születtek.
A későbbi korokban Thoth egója a smaragdtáblákon leírt módon újra emberi testet öltött. Ily módon háromszor inkarnálódott, utolsó inkarnációjában Hermész, „a háromszor születettként” ismerték. Ekkor hagyta hátra azt az írást, amelyet a modern okkultisták Tabula szmaragdina-ként ismernek. Ceruzás aláhúzások, jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 10 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ