A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 10. - 01. 31. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Természettudományok Mezőgazdaság, kertészet, növénytermesztés, erdőgazdálkodás, növényvédelem, fa, gyümölcs, virág, gomba

Könyv: Biokertészet - Biokert
Biokertészet - Biokert - 1. Kép

Biokertészet - Biokert

Szerző: Dr. D. G. Hessayon - Marie-Luise Kreuter
Kiadó: Park - Magyar Könyvklub
Kiadás éve: 1997, 2002
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 66, 357
Fordító: Preininger Éva, Winkler Ferenc - Imre Ferenc

A tapasztalatok szerint folyamatosan bővül azon kertészek tábora, akik nem csak jó szándékkal vannak tele, hanem megfelelően tettre készek is annak érdekében, hogy kertjüket a természet törvényeit követve műveljék. Az óhaj, hogy legalább a tulajdon kertjében ki-ki egészséges művelést honosítson meg, immár olyan széles körben elterjedt, hogy nélkülözhetetlenné vált a biokertészek számára a megfelelő szakirodalom. 2 mű, jó állapotban.  

KOSÁRBA TESZEM Ár: 10 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ