Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Szakácskönyv Cukrászat

Könyv: Cukorkakészítés ​– cukorfőzés
Cukorkakészítés ​– cukorfőzés - 1. Kép

Cukorkakészítés ​– cukorfőzés

Szerző: Hagn Károly
Kiadó: Szépmíves Műhely,
Kiadás éve: 1947
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 32
Sorozat: Édesipari szakkönyvtár

A cukorkészítés szakmai fortélyait összegyűjtő füzet a cukorkészítés mesterségébe enged bepillantást. A cukorka készítése sokakat elvarázsol. A készítéshez használt régi gépek sokak szívét megdobogtatják, amikor ráismernek gyermekkoruk narancsgerezd vagy málnaszem cukorkáira. Jó állapotban, aukciós tétel.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 12 000Ft.-
KÖVETKEZŐ