Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Szakácskönyv Cukrászat

Könyv: Cukrász mestervizsgára felkészítő jegyzet
Cukrász mestervizsgára felkészítő jegyzet - 1. Kép

Cukrász mestervizsgára felkészítő jegyzet

Szerző: Kemény Andrásné - Mihajlovits Róbert - Zoltai Anna
Kiadó: MKIK
Kiadás éve: 2013
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 146

A cukrász mestervizsgára felkészítő jegyzet négy fejezetből áll, amely segíti a mesterjelölteket a szóbeli, gyakorlati és írásbeli vizsgára történő felkészülésben. A fejezetek az alábbiak: Cukrászati termékek nyersanyagai, Cukrászati termékek előállítása, Cukrászati tevékenység élelmiszerbiztonsági előírásai, Cukrászati termelés gazdasági számításai. A jó minőségű termék előállításának és forgalomba hozásának feltétele, hogy a munka során figyelembe kell venni a felhasználásra kerülő anyagok, biológia, kémiai, fizikai tulajdonságait, megmunkálás közbeni viselkedését, be kell tartani a technológiai előírásokat és az élelmiszerbiztonsági követelményeket. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 5 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ