Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Természettudományok Borászat, szőlészet, pálinkafőzés

Könyv: Gyümölcsborok házi készítése
Gyümölcsborok házi készítése - 1. Kép

Gyümölcsborok házi készítése

Szerző: Frantisek Strelka
Kiadó: Szlovák Mezőgazdasági Kiadó
Kiadás éve: 1965
Kiadás helye: Pozsony
Oldalszám: 164
Fordító: Jakab István

A boron általában a kiforrott és letisztult szőlőmustból szeszes erjedés útján létrejött szeszes italt értjük. Bort azonban készíthetünk minden olyan gyümölcsből, amely cukrot tartalmaz, tehát almából, körtéből, ribiszkéből és cseresznyéből, továbbá erdei bogyókból: csipkéből, áfonyából, szederből, málnából stb. Ezeket a borokat gyümölcsboroknak nevezzük. Gondossággal és szakmai felkészültséggel nagyon jó csemegebort készíthetünk gyümölcsből, amely minőségével néha felül is múlja a szőlőbort. Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 5 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ