A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 10. - 01. 31. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Történelem Művelődéstörténet, kultúrtörténet

Könyv: Kincsek. A nemzet könyvtárából
Kincsek. A nemzet könyvtárából - 1. Kép

Kincsek. A nemzet könyvtárából

Szerző: Monok István
Kiadó: Magyar Könyvklub
Kiadás éve: 2002.
Kiadás helye: Budapest
Oldalszám: 416

Ez az egyedülálló színes album, amely az OSZK megalapításának 200. évfordulójára jelent meg, legféltettebb nemzeti kincseink eleddig legteljesebb bemutatása. Olyan értékeké, amelyek ritkán kerülnek a nagyközönség elé, hiszen tárolásuk, megtartásuk különleges védelmet igényel, de amelyek ismerete elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy tudjuk, mit jelent az a gyakran hangoztatott kijelentésünk, hogy a kultúra hordozói voltunk, vagyunk és leszünk.
Ez a könyv ezer év magyar írott és nyomtatott története. A könyv legfontosabb feladata a láttatás, a bemutatás. Hapák József lefotózhatta mindazt a pénzben ki nem fejezhető értéket, amely az elkövetkezendő száz évben talán megint tárlók mélyén rejtezik majd. A szakszerű és mégis közérthető szöveget az egyes gyűjtemények őrzői írták. A kötetet gazdag jegyzetanyag egészíti ki. A kiadvány a Janson antikva néven ismert Misztótfalusi Miklós által tervezett betűtípusból készült. Kiadói fűzött kartonkötésben, védőbirítóval, kívül-belül nagyon szép, és tartalmas példány. (Biz. 501)

KOSÁRBA TESZEM Ár: 12 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ