A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 08. - 01. 28. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Természettudományok Lovak, lótenyésztés, lovaglás, lovassportok

Könyv: Lovaglás és hajtás
Lovaglás és hajtás - 1. Kép

Lovaglás és hajtás

Szerző: Orsz. Társadalmi Lovas Szövetség Munkaközössége
Kiadó: Lapu
Kiadás éve: 2005
Kiadás helye: Székesfehérvár
Oldalszám: 240 + 7 nagyméretű kihajtható ábra

Az 1954-ben megjelent mű reprint kiadása. A lótartás, lovaglás és hajtás minden fontosabb kérdésével foglalkozik. A könyvet egy neves szakemberekből álló alkotó közösség hozta létre, a szerkesztők a leghitelesebb forrásokból merítettek. A lóismerettel, a tenyésztéssel, a lovaglás és a hajtás tudományával foglalkozó fejezetek szerzői a legjobb lovasok, nemzetközileg elismert szakemberek voltak, többnyire az örkénytábori Lovagló és Hajtótanárképző Intézet tanárai, tanítványai. A tartalomjegyzék alapján, fejezetenként és címszavakban ismertetjük a könyv tartalmi kínálatát: Lóismeret. A sportló tenyésztése. A ló belovaglása. Iskolajármódok. Az ugratás. A lovak kiképzése. A ló felszerelése, a lovas öltözéke, a lovarda rendje. Hajtás. A versenylovaglás.
A könyv hét ábragyűjteményt tartalmazó, kihajtható táblát is tartalmaz. A tárgyalt téma jobb megértése érdekében a kötet fotókkal, grafikákkal gazdagon illusztrált.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 3 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ