A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.

Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Ezotéria, természetgyógyászat, orvostudomány Ezotéria, parapszichológia, okkultizmus, spiritizmus, asztrológia, mágia, jóslás, számmisztika

Könyv: Mágikus talizmánok (A jövőbelátás eszközei)
Mágikus talizmánok (A jövőbelátás eszközei) - 1. Kép

Mágikus talizmánok (A jövőbelátás eszközei)

Szerző: Richard Webster
Kiadó: Édesvíz
Kiadás éve: 1998
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 150
Fordító: Kecskés Balázs
Szerkesztő: Pap Éva

Indiában a mágikus négyzetet „jantrának”, azaz misztikus diagramnak, az isteni erő szimbólumának tekintik. A szerző jelentős érdeme, hogy olvasóit megtanítja a jantrák használatára. Útmutatásai alapján talizmánt készíthetünk, a személyes jantrák pedig pontos jellemképet adnak. Sőt, egy, az asztrológiai eljárásoknál lényegesen egyszerűbb módszert alkalmazva, még az eljövendő eseményekről is tájékozódhatunk. Jó állapotban.  

KOSÁRBA TESZEM Ár: 3 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ