Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Hobby Sport, küzdősportok, testépítés, hegymászás, autóversenyzés, vízisportok

Könyv: Ökölvívó abc
Ökölvívó abc - 1. Kép

Ökölvívó abc

Szerző: Dr. Kovács László
Kiadó: Szerzői kiadás
Kiadás éve: 2009
Kiadás helye: Bp.
Oldalszám: 220
Szerkesztő: Közrem. Kincses Ferenc, Ifj. Zakar Mihály

„Az ökölvívás az elmúlt években átalakulási folyamaton ment-megy keresztül, a megváltozott nemzetközi igények és versenyszabályok követelményeként az új technikák, taktikák alkalmazásának szükségessége rákényszerít bennünket az eddig alkalmazott és már megszokottá vált felkészülési eljárások átalakítására. A magyar ökölvívásnak komoly hagyományai és eredményei vannak. Sportágunk fejlődése nagyrészt az edzők munkájától függ. Az ökölvívó-edzések korszerű vezetésének módszere évtizedek alatt alakult ki és annak helyességét a gyakorlati eredmények igazolják. Munkánk fő célja azokat az alapvető elveket, módszereket leírni, amelyek betartása ma már elengedhetetlen feltétele az ökölvívó edzés vezetésének és az edző munkájának.
Könyvünk az edzők oktató-nevelő munkájával kapcsolatos szakmai kérdéseket tárgyalja, fejezetei általános megalapításokat, kipróbált módszereket ismertetnek.
A technikai és taktikai mozgásanyag feldolgozásánál az általános szempontokat vettük figyelembe. A technikai elemekről készült ábrák az ökölvívás mozgásait szemléltetik. Az erőnléti anyag feldolgozásánál elsősorban a változatosságra törekedtünk.” Jó állapotban.

KOSÁRBA TESZEM Ár: 10 000Ft.-
ELŐZŐ KÖVETKEZŐ