Böngésző

VISSZA A CSOPORTHOZ

Szakácskönyv Italok

Könyv: Gyümölcslevek, gyümölcsborok, ecet és likőrök házi készítése
Gyümölcslevek, gyümölcsborok, ecet és likőrök házi készítése - 1. Kép

Gyümölcslevek, gyümölcsborok, ecet és likőrök házi készítése

Szerző: Thönges, Heinrich
Kiadó: HOGYF EDITIO
Kiadás éve: 1999.
Kiadás helye: Budapest
Oldalszám: 116
Fordító: Seresi Frigyes

A szerző kipróbált könnyen alkalmazható és megbízható módszereket mutat be, amelyek megóvják a kezdőt a lehetséges hibáktól, és leírja a felhasználandó készülékeket.
A feldolgozás hat alapszabálya: 
A lé kinyrése: A hideg fagyasztásos és forrázásos lékinyerés
A levek tartósítása: Palackok és palackzárak, forró letöltés, mélyfagyasztás
Derítés, keverés, italkészítés: Cukor- és vízhozzáadás, gyümölcsszirup, kevert gyümölcslevek
Stb. ( Biz. 740)

KOSÁRBA TESZEM Ár: 9 000Ft.-
ELŐZŐ