Rendelés szünetel

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés átmenetileg szünetel. Megértésüket köszönjük.

Pick Pack Pont


Mi az a Pick Pack Pont?


Az ország 170 városában megtalálható 540 Pick Pack Pontjaink segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot.

Pick Pack Pont átvevőhelyek:

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítjük Önt sms-ben, melyet követően csomagját azonnal átveheti, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 - 20:00-ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 - 24:00-ig tart.


Mikor érdemes a Pick Pack Pontot választanom átvételi helynek:

  • Ha Önnek a személyes átvétel üzletünkben a távolság miatt nem jöhet szóba
  • Ha Ön nem tudja vagy csak nem akarja a futárt otthonában, munkahelyén fogadni
  • Ha a futárral történő kézbesítést túl költségesnek találja
  • Ha szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni

akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

A Pick Pack Pontban történő átvétel díjszabása:

Szállítási díj mindenkor bruttó 1200 Ft.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel Piack Pack Ponton?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pontok nagy százalékánál bankkártyával történő fizetésre is. Erről a boltok listájában vagy rendelése leadásánál az adott üzlet kiválasztásánál tud tájékozódni.

A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek, egészen estig!


Milyen értékű árukat vehetek át a Pick Pack Ponton?

A Pick Pack Ponton történő átvételnél a megrendelt termékek összértéke nem haladhatja meg a bruttó 190.500HUF-ot. (nettó 150.000.-HUF)


Fizetési lehetőségek:

Lehetőség van a vételárat kiegyenlíteni készpénzzel a termék átvételekor, bankkártyával a termék átvételekor és előre utalással is bankon keresztül, ebben az esetben e-mailben küldjük el a bankszámlaszámunkat Önnek a rendelése visszaigazolása után.


Hogyan kapom meg a számlát?

Készpénzes és bankártyás fizetés esetén is a csomagban találja meg az utánvétes számláját, előre utalásnál utalásos számlát kap szintén a csomagban.


Hogyan kérhetem a személyes átvételt egy Pick Pack Pontra?

Pick Pack Pontos kiszállítás esetén minden esetben a webáruházban kell megrendelnie a kívánt terméket, az ott kapott rendelés azonosítója lesz csomagjának is azonosítója.

E-mailben vagy telefonon nem tud PPP kiszállítással rendelni.

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a webáruházunkban történik. Ön előbb kiválasztja az Önnek megfelelő fizetési módot, beállítja a "Pick Pack Pont" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést.


Mikor kaphatom meg a rendelésem?

Általában a munkanapokon 14.00-ig megrendelt termékeket Budapesten egy munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén két munkanapon belül vehetik át az Önök által kiválasztott Pick Pack Pontban. Ezt így vállalja a Lapker Zrt, a PPP rendszer üzemeltetője.

A csomag Pick Pack Pontra érkezésekor küldenek Önnek egy sms-t, amennyiben csomagja átvehető, ezért kérjük mobilszámot adjon meg megrendelésénél.

Itt egy táblázat a csomagok érkezéséről:

Rendelés napja 14 óráig Csomag érkezése Bp.-re Csomag érkezése vidékre
Hétfő Kedd Szerda
Kedd Szerda Csütörtök
Szerda Csütörtök Péntek
Csütörtök Péntek Szombat
Péntek Szombat Kedd

(Tehát adott esetben sajnos egy csütörtök délután 5 órakor leadott csomag megérkezése kedd délelőtt várható vidékre. Ha ezt sokallja, kérem válasszon más (gyorsabb) szállítási módot!)

Szombaton és vasárnap nincs csomag feladás.


Tekintse meg a Pick Pack Pont szolgáltatás bemutatkozó videóját!