A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

[Szorsa Mihály] - Officium Rakoczianum seu varia pietatis exercitia Hominis Catholici. Editio omnium emendatissima Aukció - 2006

[Szorsa Mihály] - Officium Rakoczianum seu varia pietatis exercitia  Hominis Catholici. Editio omnium emendatissima Budae, 1821. Typ. R. Univ. Hung., 1 t. címképmetszet, 12 sztl. lev.
471 + 6 t. (rézmetszet), 4 sztl. lev.
Korabeli aranyozott, monogrammal ellátott bőrkötésben.
Aranymetszett. Az előzéklapon kézzel írott családi bejegyzések.
Jó állapotban
.


Kikiáltási ár: 6 000 --> 6 000 Ft.-