MENÜ

Bevezető Útmutató az Antikhaz.hu használatához.

Ajánló:

Virtuális antikváriumunk rövid ismertetése, kiegészítve a legfrissebb könyveink listájával, néhány érdekesebb kötet bemutatásával és híreinkkel.

Böngésző:

Ezen az oldalon böngészhet a teljes kínálatból. Tematikusan kereshet a bal oldalon megjelenő fő témákból. A témára kattintva megjelennek a kategóriák, ezen belül vannak a könyvek felsorolva. Az Önt érdeklő kategóriára kattintva, a jobb oldalon a csoportba tartozó könyvek fotói láthatók.

Ha a könyv borítójára kattint, bővebb leírást talál a könyvről. A részletes információk oldalán van lehetősége bejelentkezni és ezután a kosarat vagy az előjegyzési rendszert használni.

Értesítő:

Nem találja a keresett könyvet? Kérem válassza az értesítőt, ahol leírhatja elképzeléseit. Az elfogadott előjegyzéseket e-mailben visszaigazoljuk. Előjegyzést csak a reálisan beszerezhető könyvekre veszünk fel. Az előjegyzéseket több évig figyeljük.

Aukció:

A látogatók ezen az oldalon láthatják néhány régi árveréseink könyveinek fotóját és leírását.

Kapcsolat:

Internetes üzletünk rövid bemutatása és az elérhetőségek felsorolása.

Keresés:

A „Keresés” gomb választásával gyorsabban megtalálhatja a keresett könyvet.

Írja be a könyv címét, az író vagy a kiadó nevét, nyomja meg a "Keresés" gombot, és megjelennek a találatok. A „Részletes keresővel” még hatékonyabban kereshet. Töltse ki a bal oldali mezőket, adja meg a keresett könyv szerzőjét, címét és kiadóját. A bevitt adatokat az antikház böngésző menüpontjának teljes állományában keresi. Nem szükséges minden mezőt kitöltenie, de a pontosabb információkkal a találatok köre szűkíthető.

Ha az aukciós kötetek érdeklik, válasszon a beviteli mezők alatt lévő jelölő négyzetek közül, majd kattintson a „Mehet” gombra.

Kosár:

A kiválasztott tételek az Ön kosarába kerülnek. Ha rákattint a „Kosár” gombra, ellenőrizheti annak tartalmát. Lehetősége van a kosár tartalmának és a szállítási címnek a megváltoztatására. A rendeléshez megjegyzést is fűzhet.

Ha törölni szeretne egy könyvet a kosarából, a megfelelő tétel melletti "Töröl" gomb megnyomásával a kiválasztott könyv visszakerül virtuális könyvespolcunkra.

Ha elégedett a kosara tartalmával, kattintson a "Megrendel" gombra, és rendeléséről azonnal értesülünk.

Belépés:

Virtuális antikváriumunkban bármikor körülnézhet, kereshet könyveket, böngészhet egyéb tárgyak között és vásárolhat is regisztráció nélkül. Ha azonban ön visszatérő vásárlónk, akkor érdemes regisztrálnia és belépnie a rendszerbe, hogy megrendelései és előjegyzései biztonságosan kezelhetőek legyenek. Ezt a "Belépés" gomb megnyomásával teheti meg.

Az első belépés előtt regisztrálnia kell, hogy a rendszer fel tudja venni adatait. A "Regisztráció" gomb megnyomására megjelenő űrlap kitöltése és elküldése után rögtön elkezdheti a vásárlást. Természetesen személyes adatait a vonatkozó ajánlásoknak és az adatvédelmi törvényi szabályozásnak megfelelően kezeljük.

A regisztráció és a pontos kitöltés közös érdekünk!

split