Mire jó az RSS

Az RSS egy kiváló eszköz arra, hogy Ön azonnal, kényelmesen értesüljön kínálatunk bővüléséről, legújabb könyveinkről. Az RSS lehetőséget biztosít a böngészés nélküli információszerzésre.

Mi is az RSS?

Az RSS (Really Simple Syndication) egy XML alapú dokumentum, amely webes tartalmak megosztására született. Az RSS-szolgáltatás (más néven RSS-csatorna) egy címből, leírásból és linkből álló listát tartalmaz.

Hogyan használható az RSS?

Az RSS használatához speciális RSS-olvasó vagy aggregátor programra van szükség, amely összegyűjti és megjeleníti ezeket a tartalmakat.

Ha Ön Internet-Explorer böngészőt használ:

Többféle RSS-olvasó létezik, egy részük ingyenesen letölthető. A következő linkre kattitnva Ön is letölthet egy RSS-olvasót. Miután telepített a gépére egy RSS-olvasót, kattintson az egér jobb gombjával az alábbi címre.
Rss cím: http://www.antikhaz.hu/antikhaz.rss

Válassza ki a "Copy Shortcut" vagy "Parancsikon másolása" menüpontot, és másolja ki a szolgáltatás elérhetőségét (URL). Ezután, követve az telepített RSS-olvasó instrukcióit, másolja be az elérhetőséget a megadott helyre. Ezzel a feliratkozás megtörtént.

Ha Ön Mozilla böngészőt használ:

Felhívjuk figyelmét, hogy Antikváriumunk RSS-szolgáltatása a Mozilla FireFox programja alatt automatikusan elérhető, külön olvasóprogram letöltése nem szükséges hozzá. Klikkeljen a böngésző jobb alsó sarkában az RSS ikonra!

Amennyiben problémái adódnának a feliratkozással kapcsolatban, írjon nekünk.