A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

A magyar kabaré tízéves antológiája Aukció - 2009

A magyar kabaré tízéves antológiája Összeállították: Balassa Emil és Emőd Tamás.
Bp. [1918], Dick Manó ("Ujságüzem" ny.) 263 p., 4 sztl. lev.
Szép Ernő és Szini Gyula bevezető soraival. Emőd Tamás, Gábor Andor, Harsányi Zsolt, Heltai Jenő, Karinthy Frigyes, Nagy Endre, Somlyó Zoltán, Szenes Béla és mások darabjai, tréfái, jelenetei és dalai.
Kiadói papírborítóban, restaurált. A borítót Végh Gusztáv illusztrálta. Körülvágatlan példány, a címlapon szöveget nem érintő sarokhiány.




Kikiáltási ár: 3 000 --> 3 000 Ft.-