A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

A magyar katona Aukció - 2006

A magyar katona Századunk legszebb magyar csatái.
Szerkesztette Ajtay Endre.
Bp., 1944. (Élet) 434 l. + 112 l. (Emlékalbum) + XLVIII. (Arcképcsarnok).
Kiadói aranyozott  illusztrált félvászon kötésben. Gerince kopott, az első néhány lapszél foltos. A kötetben tulajdonosi név.
Az emlékalbum Felvidék, Kárpátalja és Erdély felszabadításában résztvett katonák életrajzát tartalmazza.  A Magyarok az Adrián című részben tengerésztisztek, tisztjelöltek, tiszthelyettesek és honvédek fotói vannak


Kikiáltási ár: 6 000 --> 14 000 Ft.-