A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Apponyi Albert - Emlékirataim Ötven év. Ifjukorom - huszonöt év az ellenzéken. Aukció - 2006

Apponyi Albert  -  Emlékirataim  Ötven év. Ifjukorom - huszonöt év az ellenzéken. Bp., 1926. Pantheon. 286 l, 1 sztl. lev. 3. átnézett kiadás.
Kiadói aranyozott vászonkötésben. Kifogástalan állapotban.
[Apponyi Albert gr. (1846 – 1933), politikus, miniszter, törvényei a magyar nemzeti szellemű oktatást, a magyar nyelv terjesztését szolgálták.]  


Kikiáltási ár: 4 000 --> 7 500 Ft.-