A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 08. - 01. 28. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják.

Aradi Vértanúk Albuma Aukció - 2006

Aradi Vértanúk Albuma Arad sz. kir. város közönsége és az aradi "Kölcsey-egyesület" megbízásából szerkesztette: Varga Ottó. 4. kiadás.
Bp., 1893. "Könyves Kálmán" Ts., 1 t. (címkép), 246 l., 1 sztl. lev., 1 tábla, 7 hasonmás + 8 felíratos hártyapapír (1 hiány). 
Szövegközti részben egészoldalas képekkel illusztrált.
Kiadói festett, dúsan aranyozott díszkötésben, aranymetszett.  Leszik K. könyvkötőmester műhelyéből. Az előzéklapon és a címlapon korabeli tulajdonosi név. A kötetben helyenként ceruzás aláhúzások és széljegyzetek. Szép példány.


Kikiáltási ár: 8 000 --> 16 000 Ft.-