AUKCIÓK

Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Baranyi Pál - Imago vitae, et mortis. Az életnek és halálnak képe Aukció - 2009

Baranyi Pál - Imago vitae, et mortis. Az életnek és halálnak képe Avagy halotti prédikácziók. Mellyel az Élők az Istenes Életre, s-Boldog Halálra, és Dicsőséges Fel  támadásra taníttatnak. A Hóltak a' sirból, a' férgeknek setét barlángjokból, és a rothadásnak megsenyvedt határiból az Élete vissza hozattatnak...
Nagy-Szombatban, 1712. Geich János. 14 sztl. lev. (Rende és Summája a' Prédikáczióknak), 849 p. 11 sztl. lev. (Mutató tablaja).
Korabeli bordázott gerincű bőrkötésben. A gerince javított, a kötet utolsó lapjain sárfolt nyomok.
[Baranyi Pál László (1657-1719), jezsuita hitszónok, prédikátor. Jelen munkája két részből áll. A második kötet 1719-ben jelent meg.
Knapp Éva: Ismeretlen irodalom- és nyelvemléki munkák a 18. század első feléből c. tanulmányában jelzi, hogy a beszédgyűjtemény olvasói előszava prédikációelméleti kérdésekkel is foglalkozik.]


Kikiáltási ár: 30 000 --> 30 000 Ft.-
split