A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Cornelius Neposnak, avagy Aemilius Próbusnak, híres nevezetes hadi fejedelmeknek életekrűl és tseldkedetekrül írtt könyve. Aukció - 2007

Cornelius Neposnak, avagy  Aemilius Próbusnak, híres nevezetes hadi fejedelmeknek életekrűl és tseldkedetekrül írtt könyve. Magyar nyelvre fordéttatott Balog György által Sopronban 1700. eszend.
A Kassai 1746. eszt. ki-adás szerént ujonnan ki-nyomtattatott
Posonyban, 1777. Patzko Ferentz Ágoston betűivel. 5 sztl. lev., 275 p. 
Korabeli aranyozott bőrkötésben. A kötet alsó harmadánál, a gerincet golyó ütötte át, mely a hátsó borítótáblán távozott. A gerinc felőli lapszélek néhány betűje sérült, de az olvashatóságot nem zavarja. A címlapon lefestett tulajdonosi név és 1779-es évszám. Gerince kissé kopott. 
 
 


Kikiáltási ár: 20 000 --> 70 000 Ft.-