A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Csongrád vármegye. Aukció - 2008

Csongrád vármegye. (Sajtó alá rendezte Csíkvári Antal. Főmunkatársak: Kertész János dr., Lugosi Döme dr., Zalotay Elemér dr.)
(Bp., 1938) Vármegyei Szociográfiák Kiad. 1-3 kötet (egyben).
Első kötet:
Csongrád vármegye. XIV, 143 p. + 2 t. (fotó).
Megyei városok és községek. 79 p. + 2 t. (fotó).
Második kötet:
Fejérváry József: Hódmezővásárhely. 44 p. + 1 t. (fotó).
Harmadik kötet:
Szeged. 135 p. + 3 t. (fotó).
A kötet szerzői többek között Bálint Sándor, Csallány Dezső, Kogutowicz Károly, Lugosi Döme.
Személyi adattár, hasábszámozás 660 p. + 2 t. (fotó).
Kiadói, a vármegye pecsétjével díszített vászonkötésben. Gerince szépen javított, az előzékek újak. A lapok és a mellékletek többsége foltos. 


Kikiáltási ár: 12 000 --> 12 000 Ft.-