A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Dobránszky István - Az ökölvivás technikája. Aukció - 2008

Dobránszky István  -  Az ökölvivás technikája. Bp., 1943. (Szerző), Stephaneum ny. 143 p.
25 képpel és 73 ábrával illusztrált. A m. kir. áll. Sportmester Vizsgáztató Bizottság ökölvívó szakosztálya által az ökölvívómesterképző tanfolyamokra és vizsgákra tankönyvül elfogadva.Tartalom: Az ökölvívás fejlődéstörténete. Az ökölvívás technikája. Az ökölvívás szabályai.
Kiadói illusztrált kartonborítóban. Megkímélt példány.


Kikiáltási ár: 2 000 --> 2 000 Ft.-