A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Dudichné Vendl Mária dr. - Koch Sándor dr. - A drágakövek. Különös tekintettel a mesterséges drágakövekre. Aukció - 2005

Dudichné Vendl Mária dr. - Koch Sándor dr. - A drágakövek. Különös tekintettel a mesterséges drágakövekre. Bp., 1935. K. M. Természettud. Társ. 1 t. (címkép) VI, 468 l. + 12 t.
/Természettudományi Könyvkiadó Vállalat 104. /
"A címlapon dedikáció: " Lucs Ferencnek a Kolozsváriak szeretetével Koch"
Kiadói félvászon kötésben, a kötetben tulajdonosi név és bélyegző. Jó állapotban. A hátsó szennylapon ragasztott újságkivágások, a lap sarka hiányzik.


Kikiáltási ár: 6 000 --> 11 000 Ft.-