A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, sajnálattal közöljük, hogy a rendelés leltár miatt átmenetileg (2022. 01. 10. - 01. 31. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha megrendeli a könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak a leltár után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Erről e-mailben fogjuk értesíteni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják.

Dugonics András - Téténynek Ékessége melyet versekbe foglalt - - s most az eredeti kézirat szerint nyomtatásban kibocsájt Baróti Dezső Aukció - 2006

Dugonics András - Téténynek Ékessége melyet versekbe foglalt - -  s most az eredeti kézirat szerint nyomtatásban kibocsájt Baróti Dezső Szegeden, (1940.) Dugonics Társ. 59 l.  Számozott! Baróti Dezső dedikációjával! 
Baróti Dezső tanulmányával. A Szegedi Dugonics Társaság névadója születésének kétszázadik évfordulója alkalmából adja ki. A könyvdíszek Dugonics András Trója veszedelme című, 1774-ben megjelent művéből valók. 550 számozott példányból a 482. számú pld.
Kiadói fűzött borítóban. Jó állapotban. Körülvágatlan és részben felvágatlan. Ritka!Kikiáltási ár: 4 000 --> 6 500 Ft.-