A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Éljen ! Háborús versek 1914 - 1915. Aukció - 2006

Éljen !  Háborús versek 1914 - 1915. Gyűjtötte dr. Stockinger Gyula a magyar nyelv bécsi egyetemi lektora.
Wien (Bécs), 1915. Kirsch Heinrich. 87 l., 2 sztl. lev.
Kiadói fűzött, illusztrált borítóban. Gerince javított. A színes borító Koller Albert sebesült katona műve.
[A kis kötet első része 90 verset tartalmaz. Ezt követi az első függelék: a kiadásig megjelent magyar háborús verskötetek, zeneművek és olyan előadások, cikkek és tárcák címe, melyeknek tárgya a magyar háborús költészet vagy irodalom. A második függelék: magyar vonatkozású német háborús versek gyűjteménye, német nyelven. ]


Kikiáltási ár: 3 000 --> 6 500 Ft.-