A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Flirt. Aukció - 2008

Flirt. Szalonélczlap. 20 szám az első évfolyamból.
Szerkesztő: Horváth János (Heltai Jenő).
Bp., 1903. (Tolnai Simon kiadótulajdonos, Korvin Testvérek ny.)
Heltai Jenő által indított humoros, pikáns hetilap. A gazdagon illusztrált, bekötött lapok színes, szecessziós borítóiból a második és a negyedik szám borítója hiányzik.
A kötés során körbevágott lapok egy részéről a számozást levágták (jelen kötetünknél a 14.- től hiányzik a számozás). A húsz oldal terjedelmű füzetekben megjelent fotók egy része Rozgonyi Dezső fényképész felvétele.
Korabeli aranyozott vászonkötésben. A kötéstáblán lévő illusztráció elképzelhető, hogy a kötetből hiányzó második szám borítója. Körben festett lapéllel. A  kötés Kner Vilmos budapesti könyvkötészetében készült. Jó állapotú ritka kiadvány.


Kikiáltási ár: 16 000 --> 32 000 Ft.-