A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Franges, Simon - Haus Habsburg-Lothringen. Aukció - 2005

Franges, Simon - Haus Habsburg-Lothringen. Wien, [1891], Grünhut. 5 sztl. lev. 135 l. + 20 t. (portrék osztott mezőben V. J. Wrübel litografiák).
Az uralkodóház tagjainak portréit és rövid életrajzait tartalmazza.
Kiadói festett, dúsan aranyozott, illusztrált vászonkötésben, aranymetszett. Az előzéklapon tulajdonosi név. Jó állapotban.


Kikiáltási ár: 12 000 --> 12 000 Ft.-