A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Grafika. Vadász Endre - Haláltánc. Tíz rézkarc exlibris. Aukció - 2008

Grafika. Vadász Endre  -  Haláltánc. Tíz rézkarc exlibris. Dr. Kardos László magyar és dr. R. Freiherr v. Hoscheck-Mühlhaimb német bevezetésével. Számozott:  55/9 sz. aláírt példány!
Szeged, 1936. Szegedi Grafikabarátok. 10 t. (a művész által aláírt exlibrisek).
Kiadói feliratos, félvászon mappában. Jó állapotban.
[Vadász Endre (1901 - 1944) festő, grafikus. Művészeti iskoláit Szegeden kezdte Heller Ödönnél, majd Fényes Adolfnál és a Képzőművészeti Főiskolán Glatz Oszkárnál tanult. Elsősorban grafikáiról, rézkarcairól nevezetes. Több önálló kötete jelent meg.]


Kikiáltási ár: 40 000 --> 85 000 Ft.-