A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Hasznos kalauz Aukció - 2009

Hasznos kalauz Útmutató az életben előforduló mindennemű tudnivalókra, ismeretekre nézve.
Bp., 1899. Hornyánszky ny. XVI, 313 p.
Kiadói illusztrált félvászon kötésben. Az előzéklap hiányzik. A címlap felső széléből kb 1 cm-es csíkot kivágtak. Viseltes példány.
[Tartalomból: A névmagyarosításról, jószágtartás, gyümölcsészet, fatenyésztés, borászat, szőlészet, méhészet, halászat, ételek, italok, vadászati szabályok stb.]


 


Kikiáltási ár: 6 000 Ft.-