A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Helytörténet (Szeged) / Kovács János - Szeged. Aukció - 2008

Helytörténet (Szeged) / Kovács János  -  Szeged. Tájékoztató-ismertetésül írta - -. A város színes tér- és 30 látképével.
Szeged, 1889. Engel Adolf. 72 p., 1 térkép, 1 sztl. lev.
Modern vászonkötésben, szépen javított, körülvágott példány. A borítón fénymásolt címkép. A kötetben régi bélyegzők és tulajdonosi bejegyzés.  Ritka!


Kikiáltási ár: 4 000 --> 8 500 Ft.-