A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Horatius (Flaccus, Quintus) - - levelei Aukció - 2006

Horatius (Flaccus, Quintus)  - -  levelei Fordítá Kis János. Az eredeti textussal Döring szerint, 's Wieland magyarázó jegyzeteivel Kazinczy Ferencz M. T. Társasági R. tag által.
[Pest] Pesten, 1833. A' Magyar Tudós Társaság' költségével.  (Trattner - Károlyi nyomtatása). 549 l., 1 sztl. lev.,
Korabeli kopottas, gerincfeliratos kartonban. Az előzéklap javított. Címlapon a N.Váradi Főgymn. könyvtári bélyegzője és lelt. számok. A kötetben egy helyen nyomdahiba (lapszámcsere).  


Kikiáltási ár: 12 000 --> 14 000 Ft.-