A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Imakönyv - Jeruzsálemi imádságok (héber nyelven) Aukció - 2006

Imakönyv - Jeruzsálemi imádságok (héber nyelven) Izrael, (Jeruzsálem) é. n., 305 l., 9 sztl., lev. + 86 l., 1 sztl. lev.
Különlegesen szép, ezüstözött fémborítású kötésben. A díszes borító alatti félvászon már nem az eredeti kiadói kötés. Az ezüstözött fém kötéstábla közepén Tóra és Korona rátét, gyöngyberakással, melyet körbe vesz a 12 törzs neve és jelképe. A négy sarokban Rachel sírja, Jeruzsálem, Siratófal és Dávid tornya illusztrációk.
A hátsó kötéstábla közepén "Emlékezz Jeruzsálemre" felirat körül ismét a 12 törzs.  A négy sarokban ősi zsidó városnevek és jelképeik.
A könyvtest körben arany mintával poncolt és festett. Az előzéklapon tulajdonosi beírások.
Becses darab, kifogástalan állapotban.


Kikiáltási ár: 20 000 --> 42 000 Ft.-