A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Ketteler [Wilhelm Emmanuel von ] Vilmos Manó - Szabadság, tekintély és egyház. Aukció - 2008

Ketteler [Wilhelm Emmanuel von ] Vilmos Manó  -  Szabadság, tekintély és egyház. Korunk nagyjelentőségű kérdéseinek fejtegetése. Átdolg. Mennyei József.
Kalocsa, 1863. Malatin és Holmayer. 191 p.
A tartalomból: A szabadság átalán ; Polgári, társadalmi szabadság ; Az önkormányzás ; A forradalom ; A divatos szabadelvűség, absolutismus a szabadság képében ; Magyar hit - pápista hit ; Szabadkőmivesség stb.
Kiadói papírborítóban. Felvágatlan példány,  címlapon régi bélyegző. Jó állapotban.


Kikiáltási ár: 8 000 --> 8 000 Ft.-