A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Kéziratok / Pilinszky János versei. Aukció - 2008

Kéziratok /  Pilinszky János versei. A költő Pedig c. hat sorban írt versének autográf, aláírt kézirata, és a Levél c. nyolc soros  versének autográf, aláíratlan kézirata.
A versek 1974-ben keletkeztek, és első megjelenésük is ez évben volt, a  Tiszatáj szeptemberi számában. A versek olvashatók a Századvég kiadásában 1992-ben megjelent Pilinszky János összegyüjtött versei c. kötetben is.
A költő mindkét versét A/5 méretű, sima írófüzetből kitépett, általa számozott lapra, kék és fekete golyóstollal írta. A Pedig c. versét azzal a tollal javította, amellyel a Levél c. versét írta.

 
 


Kikiáltási ár: 20 000 --> 60 000 Ft.-