A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Kéziratok, aprónyomtatványok, fotók / Faludy György Li Táj-Po versének kézirata Aukció - 2009

Kéziratok, aprónyomtatványok, fotók / Faludy György Li Táj-Po versének kézirata Faludy György (1910-2006) "CLXIX  Li Táj Po" c. versének kézirata. Kockás papírra, fekete színű golyóstollal  írt 14 soros szonett. Jobb felső sarkában a költő aláhúzott megjegyzése: "A vers eredeti kézirata". Keletkezett: Buda, 1989.
Megjelent: Faludy György Versek. Összegyűjtött versek. Bp. 1995. Magyar Világ. c. kötetben. A nyomtatásban megjelent vers szövege több helyen is eltér a kézirat szövegétől.
A kézirat kifogástalan állapotban.Kikiáltási ár: 20 000 --> 24 000 Ft.-