A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Khern Ede - Szines könyv. Díszemlény Aukció - 2007

Khern Ede  -  Szines könyv. Díszemlény A magyar írói segédegylet alaptőkéje gyarapítására kiadta - -. Számos magyar írónő és író közreműködésével szerkesztve. Malvina a költőnő arcképével és négysoros versével.
Brassó, 1861. Khern Ede. [Pest, Lauffer V.], 1 t. (litográfia), 320 p.
Modern félvászon kötésben. A kötet kék színű lapjai tiszták, a litográfia foltos. Az előzéken tulajdonosi név. Jó állapotban.


Kikiáltási ár: 4 000 --> 4 000 Ft.-