A rendelés szünetel!

Kedves vásárlóink, a rendelés szabadság miatt átmenetileg (2022. 07. 29. - 08. 15. -ig) szünetel. Megértésüket köszönjük. Ha ezen időszak alatt rendel könyvet, a rendszer leveszi ugyan az állományból, küld egy rendszerüzenetet és félreteszi Önnek, de a fizetés és szállítás részleteit csak augusztus 15. után tudjuk megbeszélni és a könyvet postázni, ha még akkor is igényt tart rá. (Tehát a könyv már az Öné, de csak később tudjuk elküldeni.) Ez ügyben e-mailben fogunk jelentkezni.


Aukció

Látogatóink ezen az oldalon a szegedi antikváriumok által 2005 és 2009 között lezajlott árverések anyagát, összesen 2261 könyv fotóját, címleírását, kikiáltási és leütési árát láthatják. A könyvek már nem elérhetőek, az oldal csupán tájékoztató jellegű, gyűjtők számára lehetnek érdekesek a címleírás adatai.

EZEKET A KÖNYVEKET, KÉREM NE PRÓBÁLJA MEGRENDELNI, EZEK MÁR AKKOR ELKELTEK!

Kiss Géza - Ormányság. Aukció - 2008

Kiss Géza  -  Ormányság. Bp., 1937. Sylvester RT. 425 p., 1 sztl. lev.8 t.  (22 képpel), 1 kihajtható térkép. Szövegközti ábrák, képek, kottamellékletek.
Kiadói vászonkötésben, eredeti védőborítóban. Szép példány.
A tartalomból: Ormányság földje. Ősfoglalkozások. Viselet. Babona. Gyógyítás. Gyermekjátékok. Regölés. Köszöntők. Néphumor. Szálló igék. Közmondások. stb.


Kikiáltási ár: 3 000 --> 6 000 Ft.-